top of page
Search

Boklansering 25. og 27. september i Oslo!

Updated: Sep 4, 2020

Meld deg på arrangementet 25. eller 27. september og bli med på lanseringen på Gamle Raadhus Scene i Rådhusgaten i Oslo. Fredag fra kl.18.00 og søndag fra kl.13.00. Begge dager er det Bokbad med styreleder for SFINXA forlag, Anne Cathrine Hagen. Hun vil samtale med forfatter Inge Ås og redaktør Tonje Gjevjon om det treårige samarbeidet de har hatt for å samle og systematisere materiale om mange av de modige aktivistene som var sentrale i kvinnefrigjøringen som vi alle har glede og nytte av i dag. Miljøet var sentrert rundt Kvinnehuset i Rådhusgata 2 og hadde forgreninger ut i store deler av verden. Tonje Gjevjon og Inge Ås har gitt stemme til mange som var med.

Filmen "Kvinnekultutfestivalen 1979" blir vist for første gang. De gamle film- og lydrullene ble hentet fra Sverige, og har blitt digitalisert og fargekorrigert. Snakkespillet "Lesbiafonisk Nintett" vil også framføres med noen av de opprinnelige fra 70-tallet sammmen med nye deltagere.


Vi følger de aktuelle smitteværnforskrifter og slipper deltagerene inn fra en halvtime før - med antibact og god avstand. Alle blir henvist til å bli sittende på sin stol og får kjøpt drikke og bøker fra sin egen plass. Vipps er å foretrekke, ellers bankkort. Det blir også muligheter til å være med å signere noen utvalgte bøker som skal foræres videre.


Boka er stor som en LP-plate med 350 sider fylt med tekst, foto og kunst.

Bøker kan kjøpes etter lanseringen på to måter. Du kan etter avtale hente en selv til kr.650. Hentes på disse stedene: Kunstplass i Akersgata, Parkveien, Københavnergata, Lilleakerveien og på Nesodden. Du kan få den tilsendt i posten til kr.800. post@sfinxa.noVi vil ikke røpe for mye, men framover mot lanseringen vil vi legge ut små drypp som kan bidra til å gi et bilde av hvor omfattende innholdet i boka er. Her er oversikten over bokens kapitler.


Recent Posts

See All

Bình luận


© Foto, Seriøsgruppa

bottom of page